Professionel guitarist og sanger

Musik til folket leverer det bedste af det bedste, hvis du vil hyre en guitarist til bryllup, fødseldag, reception, barer og værtshuse. Vores absolut mest brugte guitarist og sanger er Jesper Braae Madsen, som kan levere varen uanset hvilken type arrangement i skal holde.

Book en troubadour

Jesper Braae er en af landets mest rutinerede trubadurer. Med over 100 jobs i kalenderen hvert år, er han et oplagt bud, hvis du skal bruge en musiker som kan sætte gang i en fest med fællessang og dans. Da Jesper Braae har spillet til et hav af fester i hele landet, har han et stort repertoire med alt fra Kim Larsen til Justin Bieber.

Dinnerguitarist til dit bryllup

Musik til folket har specialiseret sig i helaftensløsninger med dinnermusik og festband til bryllupper. Hvis du hyrer en guitarist til dit bryllup i kombination med enten et partyband eller en DJ, får du den bedste opbygning af din aften.

Jesper Braae er guitarist og sanger i partybandet ABEND ABEND, som har langt over 1000 arrangementer bag sig. Dette band kan levere det hele fra gæsterne sætter sig til bordet, og til de sidste gir op langt ud på natten.

Få et godt tilbud på en guitarist til dinner eller fest.

Ønsker du at booke smukt afdæmpet guitarmusik eller vild festmusik med nogle af landets dygtigste entertainere, er du meget velkommen til at ringe på 30236614, eller skrive her og få et godt tilbud.

GUITARIST – ANBEFALINGER

Stor ros for musikken i lørdags. Folk sagde at du virkelig fik sat gang i festen. – Anders Davidsen, Skræddergården

Jeg var fuldt ud tilfreds, og har heller ikke fået andet end positiv respons på at du kom. Så mange tak. – Casper Wortmann, Tommerup