Book en sanger til vielse

Der er en stigende efterspørgsel efter at hyre en sangerinde eller en sanger til at synge til vielsen. Det kan være en eller flere sange, og det er som regel noget brudeparret og gæsterne taler om resten af den store dag. Ofte vælger brudeparret sammen en sang til brylluppet, men ligeså ofte er der tale om en gave og overraskelse fra den ene til den anden. Musik til folket har leveret sådanne oplevelser et utal af gange, og det er sjældent der ikke bliver knebet en tåre eller to.

Sanger til begravelse eller bisættelse

Ligesom ved vielser vælger mange at booke en sanger til begravelsen. Det kan være sange som Kim Larsens Om Lidt eller Leonard Cohens Hallelujah, men mulighederne er naturligvis åbne. Der er der tale om meget store, vigtige og personligheder øjeblikke, og vi gør derfor rigtigt meget ud af at give en stor oplevelse. I kan hyrer en sangerinde eller sanger hos os, og vi går altid i dialog med præsten, og sørger for at lægge et program, så det bliver en smuk og respektfuld afsked.

Sanger til morgenmusik

De fleste forbinder et hornorkester med morgenmusik til guldbryllup. Vi samarbejder med nogle af landets bedste blæsere, som gladelig står tidligt op og leverer hornmusik til sølvbryllup. En ny tendens er dog at hyre en sanger til morgenmusik, og her er alle muligheder åbne i forhold til sangvalg. Det er således mulighed for at gøre det til en mere personlig oplevelse. Som nævnt kan vi anbefale de bedste og mest rutinerede sangerinder og sangere til jer.

Læs mere om blæsere og hornmusik her

Indslag med sanger til bryllup

Er du ikke den store taler, er det oplagt at sige det med en sang. Med eller uden store forudgående vendinger, er der ikke et øje tørt når du hyrer en sanger til indslag ved brylluppet. Vi anbefaler at indslaget holdes kort, da der ofte er et stramt program med andre talere. Én eller to sange med en sangerinde eller sanger er rigeligt til at efterlade et uforglemmeligt indtryk hos bruden, gommen og gæsterne.

Læs mere om musik til bryllup her

Få et godt tilbud og hyr en sanger her

Musik til folket har gennem flere år leveret sangere og sangerinder til vielser, bisættelser begravelser, fødselsdage osv. Vi kan synge en sang efter kundens ønske, eller vi kan vejlede og anbefale numre som vi ved fungerer godt til anledningen. Du kan hyre en sanger til et kort indslag, men du kan også booke sangeren en helt aften med eller uden band.

Ring på 30236614 eller skriv til os her og få et godt tilbud.

SANGER – ANBEFALINGER

Et ord: Fantastisk. Tusind Tak – Claus Hugger, Kolding

Vi vil gerne sige tusind tak, fordi du var med til at gøre vores bryllupsreception fuldstændig perfekt. Tak for dit fortryllende musik, du får virkelig vores bedste anbefalinger og rigtig mange til festen snakkede om din stemme og musik. – Anne og Christian Jönsson, Sæby

Både os og gæsterne har været ovenud tilfredse, og vi vil gerne kontakte dig igen, hvis vi får brug for musikere i fremtiden. – Teresa Holst Pallesen, Madsalen

En rigtig fin duo. Det var lige i øjet og meget velspillet. Stor ros herfra og stor tak for hjælpen – Jenni Boelt, Skagens Kunstmuseer