Giv en sang til bryllup

Der er næppe en bedre måde at vise sin kærlighed end gennem musik, og derfor er det yderst populært at hyre en sanger til at synge en sang til vielsen. Vores faste guitarist og sanger Jesper Braae Madsen er ude som sanger til bryllup hver weekend året rundt. Jesper har været professionel guitarist og sanger i over 12 år, og har udviklet en meget gribende måde at fremføre og fortolke de store sange, som får hårene til at rejse sig.

Sang i kirken

Helt klassisk vælger mange at få sunget en sang til bryllup, som en del af selve vielsen. Enkelte præster ønsker ikke dette i deres kirker, så det er en god idé at afklare det først. Der er masser af fantastiske sange af vælge mellem, og I kan frit bestille en hvilken som helst sang til vielsen, og vi kan også hjælpe med forslag som fungerer godt netop som sang til bryllup.

Læs mere om musik til bryllup

Sang til begravelse eller bisættelse

Der findes ikke en større ære end at blive hyret som sanger til begravelse eller bisættelse. Det er en tillid vi sætter stor pris på, og vi gør os altid ekstra umage med at levere noget, som kan være med til, at afskeden bliver præcis som de pårørende har ønsket sig. Har man mistet en af sine nære, og ønsker at få sunget en sang, er der som regel kort frist, men det kan stadigt lade sig gøre af få lige netop den sang man ønsker.

Læs mere om at hyre en sanger

Giv en sang til en du holder af

Det er helt uforpligtende at få et tilbud fra os. Send os en mail og fortæl lidt om hvad du/i har i tankerne. Musik til folket kan med garanti levere den sanger til bryllup, begravelse eller fødselsdag, som passer til jeres ønsker.

Ring på 30236614 eller send os en mail