Jeres bryllup er uden tvivl en af de største oplevelser i jeres liv, og derfor er det vigtigt at alt kører problemfrit, og at i får præcist den aften i ønsker jer.

Uanset om i vælger at samarbejde med os eller ej, er vores klare anbefaling at i vælger en yderst professional samarbejdspartner.  Når man hyrer musik gennem et bureau som leverer musik til flere hundrede fester hvert år, får man udover det konkrete produkt, også god vejledning i, hvad man skal tage højde for før man træffer det endelige valg.

Når man hyrer os, kan man med andre ord sove trygt om natten, og være sikker på at alt kommer til at forløbe på den måde, som er bedst for ens fest.

De 3 ting som vi mener fungerer allerbedst som musik til bryllup er:

Et liveband til dans, Dinnermusik og DJ’s. Disse 3 ting fungerer rigtigt godt både hver for sig eller i en kombination.

Bryllupsband

Det vi leverer mest af til bryllupper er livebands, som spiller de største hits gennem tiderne. Det giver rigtigt meget energi til festen, og det bliver svært for de fleste at holde sig fra dansegulvet. Repertoiret justeres på aftenen, så man sikrer at der er noget for enhver smag, og dertil er det muligt at sende ønsker på forhånd, hvis man har nogle sange eller kunstnere som betyder noget særligt.

Et band består typisk af 3-4 musikere (trommer, bas, guitar og sang), og koncerten varer som standard 3×45 min eller 2×60 min. Derfra kan man forhandle med bandet om ekstra sæt, eller tilkøbe det fra starten.

Dinnermusik

Musikken under maden bliver ofte sparet væk, hvilket vi synes er rigtigt synd. Det er uden sammenligning den mest effektive måde at skabe den gode og afslappede stemning til sit bryllup. Det er også ofte især denne del som bliver fremhævet når dagen er omme, da en dygtig dinnermusiker har specialiseret sig i at finde de helt rigtige tidspunkter til at træde lidt i forgrunden, og ellers resten af tiden, levere den musik, som er behagelig og tilpasset arrangementet.

Som regel er musikeren også med i bandet senere og er på den måde bestemt ikke en dyr affære.

Bryllups DJ

Som alternativ til den levende musik kan vi levere en DJ til at fylde dansegulvet. Der kan være en række fordele ved at hyre en DJ. En ting er at det er lettere at styre lydstyrken, og derudover er det mere fleksibelt ifht. repertoire, da en DJ ikke har de samme begrænsninger som et band, og dermed kan spille stort set alt nu og her. Dertil kommer at det ofte kan tilbydes billigere, da der kun er en musiker som skal aflønnes.

En DJ kan også sagtens hyres til at levere baggrundsmusik under maden.

Skriv til os eller ring på 30236614 og få et uforpligtende tilbud.

MUSIK TIL BRYLLUP – ANBEFALINGER

Tusind tak. Vi var så glade for alt hvad du/I lavede og I har fået vanvittig meget ros af vores gæster. Tak for at gøre vores dag og aften endnu mere perfekt. – Camilla Mollerup, København

Vi havde en fantastisk dag og aften. John og bandet gjorde det rigtig godt. Der var gang i festen lige fra middagen startede og til bandet gik hjem. Bandet spillede mega godt og dansegulvet var aldrig tomt. De var rigtig gode til at blande sangene så der både var nyt og gammelt. Alle var ude og danse. John sang rigtig godt, og der var mange som havde lagt mærke til det, så vi er rigtig glade for at du anbefalede musik til maden også. Det gav en rigtig god stemning. – Thomas og Cathrine, Aalestrup

Super oplevelse med jer begge – helt igennem! I får begge meget ros, herunder også muligheden for at høre de lidt mere skæve sange på dansegulvet såsom East-17 og Daimi. Tak for det hele! – Anja og Martin Jaquet, København

Tak for rigtig dejlig musik til vores bryllup i sidste weekend. Vi nød det – og I får rigtig meget ros af både os og vores gæster. Vi vil gerne anbefale jer til andre, hvis I har brug for det. – Christian & Maya, Hedensted