En fødselsdagsfest er nok den fest type som er mest individuel fra fødselar til fødselar. Festen er ikke på samme måde som f.eks. et bryllup bundet op af en masse traditioner og derfor er vi vandt til at arbejde med at kunderne har forskellige ønsker. Næsten alt kan lade sig gøre, så det er bare at slippe fantasien løs.

Vi har en masse forskellige løsningsmodeller i alle prisklasser, som kan gøre din fest unik og uforglemmelig.

Sanger/guitarist

Den billigste løsning vi har er et indslag fra én musiker, typisk en sanger og guitarist. Vi samarbejder med en række af utroligt rutinerede musikere, som klar til at spille til hvilken som helst fest, hvad enten det er dans eller fællessang der er stemning for.

Musikeren spiller som udgangspunkt 2×60 min eller 3×45 min, men der kan også være tale om et indslag med nogle enkelte sange.

Band

Med udgangspunkt i den førnævnte musiker, kan man udvide til duo eller trio og gøre musikken mere alsidig og mere dansevenlig. En solomusiker bruger det samme anlæg som en trio, og prisforskellen er derfor kun lønningerne.

De bands vi og musikere i det hele som vi bruger, har et stort repertoire, og kan med sikkerhed tilpasse repertoiret til den enkelte fest.

Konceptband

Alternativt kan man hyre et konceptband. Altså ikke et typisk festband, men et band som har specialiseret sig i at spille musik af et bestemt band eller en bestemt genre. Et eksempel kan være Beatles, Bob Dylan, Rock´n´roll, Jazz, strygerkvartet, folkemusik…

Alt kan lade sig gøre, og vi holder rigtigt meget af at løse denne type af opgaver.