Liveband til julefrokost

Det eksklusive produkt til enhver firmafest er vores festband ABEND ABEND. Et utroligt vellidt partyband, som har spillet til julefrokoster overalt i landet. Repertoiret indeholder alt fra de nyeste hits til de gamle klassikere. Der er naturligvis også en god portion af de store julesange, og i vil med garanti ikke fortryde at hyre dette fantastiske band til julefrokosten. ABEND ABEND møder op i det format og med den lyd og lysproduktion, som passer til jeres firmafrokost, og i er i helt trygge hænder når i samarbejder med Musik til Folket.

Læs mere om partybands her.

Underholdning til julefrokost

Musik til folket har stor erfaring med, at levere professionel underholdning til julefrokost. Vi har leveret musik til firmafest hos Novo Nordisk, SAS, COOP, Peter Larsen Kaffe m.fl. Altså er vi leveringsdygtige i toptjekket musik til julefrokost, sommerfest, halloween og alt derimellem. Søger i et liveband eller en DJ til jeres fest, er vi den helt rette samarbejdspartner, da vi har de helt rigtige musikere og DJ’s til kunden, som ikke går på kompromis med kvaliteten.

DJ til julefrokost

Det er altid en sikker vinder at hyre en DJ til julefrokosten. Vi har landets bedste DJ’s klar til, at spille den fedeste dansemusik til jeres firmafest. De store julehits, kommer i ikke udenom, men vi leverer først og fremmest en DJ som kan fylde dansegulvet. Den gode julestemning går hånd i hånd med ønsket om at fejre det forgangne år. Send os en mail, og vi skal sørge for at sende en DJ som kan sætte gang i den vildeste julefrokost.

Læs mere om DJ’s her.

Få et godt tilbud på musik til julefrokost

Musik til folket er det oplagte valg som samarbejdspartner når i skal arrangere musik til årets julefrokost. Vi lytter altid til vores kunders ønsker, så vi kan levere præcis det som gør jeres firmafest uforglemmelig. Vi kan skræddersy et festligt program med liveband og DJ til julefrokost, men hvis i har andre særlige ønsker, kan det sikkert også lade sig gøre.

Ring eller skriv til os her og få et uforpligtende tilbud.