Underholdning til konfirmation

Konfirmationen er en perfekt lejlighed til at samle hele familien, og er en stor dag for de unge mennesker. Hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, og gøre det til en uforglemmelig dag, er det en rigtigt god idé at hyre underholdning eller musik til konfirmationen. Musik til folket har speciale i at levere musik til alle slags mennesker, og booker du underholdning gennem os, er du garanteret super god stemning.

Live musik til konfirmation

Det vi synes egner sig bedst som musik til en konfirmation, er en sanger og guitarist. Vores konfirmationsmusikere er yderst fleksible, og kan tilpasse sig den stemning der er til jeres søns eller datters konfirmation. Udstyret fylder ganske lidt, og lydstyrken er nem at styre, så i skal ikke bekymre jer for at det bliver svært at tale sammen. Det vigtige til en konfirmation og andre familiefester, er at der de nyeste hits med f.eks. Justin Bieber og Ed Sheeran, men også de sange som går på tværs af generationerne. Her er det især musikere som Kim Larsen, Rasmus Seebach og Mads Langer, der har skrevet sange som rammer meget bredt i forhold til aldersgrupper.

Læs mere om vores guitarister her.

DJ til konfirmation

Ønsker i få gang i dansegulvet efter middagen, kan vi anbefale at hyre en DJ til jeres konfirmation.

Igen de nyeste hits blandet med klassikeren, som får både konfirmanten, onklen og tanten, og bedstemor på dansegulvet. Vi lever ganske ofte kombinationen af dinnermusik og DJ til konfirmationer og andre fester. Når du hører musikken til din fest samlet, er du sikker på at alt er koordineret med grej og repertoire, så hele konfimationen hænger sammen fra start til slut.

Læs mere og DJ’s her.

Få et godt tilbud på musik til konfirmation

Musik til folket har rigtigt travlt med konfirmationer i forsommeren, og vi kan derfor levere rutinerede og professionelle musikere til jeres konfirmationsfest, som altid er i godt humør, og kan skabe god stemning. Skriv til os her eller ring på 30236614, og få et godt tilbud.

MUSIK TIL KONFIRMATION – ANBEFALINGER

Tusind tak for at komme og spille både bare dig, duo og med dine kollegaer, det var simpelthen så godt. Jeg udleverede mange visitkort, og det betyder jo at mange syntes I var super gode. – Charlotte Videbæk, Gentofte

Det gik så godt, vi var fuldt ud tilfredse. Daniel sang så skønt og var en sød fyr. Ida var meget glad for indslaget. – Dorte Hove, Rønde