Der findes næppe en bedre anledning til at holde et brag af en fest end at færdiggøre mange års skolegang. En løsning rigtigt mange benytter sig af er at gå sammen nogle stykker om at holde sin fest. På den måde kan flere ting lade sig gøre, og der er typisk flere gæster.

Det mest oplagte til den type fest er at hyre en DJ, hvilket minder meget om de fester man har været til sammen gennem årenne, men flere og flere vælger i at hyre noget livemusik i stedet.

Som regel går der nogle timer før dansegulvet for alvor bliver taget i brug, og da der ofte ikke er sat adskillelige timer af til et storslået menukort, kan det være en rigtigt god idé at hyre nogen som kan sætte gang i festen.

Det som vi synes fungerer allerbedst her er en duo, som kan spille alle singalong klassikerne, nye som ældre superhits. Det skaber rigtigt god stemning, og det er ikke så meget dans som fællessang der er det essentielle her, hvilket der til de fleste fester er mere stemning for først på aftenen.

Hvis man efter 2-3 timers musik sætter en DJ på eller evt. bare en playliste, vil festen kunne vare til den lyse morgen.

Skriv eller ring til os på 30236614 og hør hvad vi har at tilbyde som passer til jeres fest.